Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Nevsos
Bor: Sundbyberg, Stockholms län
Kategori: Frilansfotograf
Medlem sedan: 2005-06-30
Senast inloggad:

Välkommen till mig document.write( USER_LOGIN ); !

Fotograferar enbart digitalt numera. Vill däremot inte ändra bilder för mycket i redigeringsprogram utan vill visa bilden som den togs. Tar mest macrobilder på detaljer. Arbetar även med lustbilder av olika slag till framtida bok. Har precis spikat dom sista spikarna i vår fotolokal som skall användas som porträttstudio - ligger i Råsunda.

Lustbilder som upplysning - vill du vara med?

Tina Nevin, Barnmorska och sexolog samt Håkan Nevall, Sjuksköterska och sexualupplysare som också är fotograf, vill testa en ny upplysningsidé.

Vi vill ha bilder som upplysning med fokus på lust. Tillsammans med bilderna har vi tänkt oss kort och upplysande text om könet och dess funktioner. Vi fokuserar alltid på likheter mellan man och kvinna istället för skillnader samt på lusten, både egna och eventuella partners.

Ersättning utgår

Vem är jag?


Mina intressen:
Studio, Svart-vitt, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag såg isdroppar som såg ut som tändstickor och macroobjektivet kom fram. Underbara bilder som jag sedemera sålde flera exemplar av.

Mitt sämsta fotominne:
När jag helt missade en blixt i ett glasöga på ca 30 bilder....

Min största inspiration:
Min egen fantasi

Jag fikar helst:
Bryggkaffe med lite mjölk och en chokladbit

I kameraväskan har jag alltid:
2 Kamereror, macroobjektivet

Drömbilden är:
Alla bilder på min dotter.

 
Människor
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS