Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Scandic24
Ålder: 61 år
Bor: Skellefteå, Västerbottens län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1979
Medlem sedan: 2005-07-06
Senast inloggad:

Hej! Kul att just du tittar in.

Jag har varit intresserad av fotografering ända sedan man satt och mixtrade med pappas gamla Voigtländer med lamp-blixt...Den var såå häftig!

Nu försöker jag lägga lite energi på att iaf försöka bli en bättre fotograf.
Därför uppskattar verkligen all "feedback" som jag kan få.

Lite värdelöst vetande:
Mitt arbete har tagit mig till spännade platser i världen och jag försöker knäppa bilder på allt för att dokumentera. Ibland mycket knas, exempelvis: Jag har nog en drös bilder som bara föreställer toaletter i hotellrum...varför kan man undra?!
Jo, på grund av en felbokning, missförstånd och flera hotell med samma namn i samma storstad, hamnade jag i ett verkligt mikrohotellrum. ALLT var litet, och badrummet, förutom att det var ynkepynke-litet, hade det mest kompakta badkar jag någonsin sett...jag är nästan 190cm lång och runt 90 pannor tung så ett avslappnande bad var inte å tänka på...såvida man inte vek ihop sig som en bilkarta först förstås.
Det kändes självklart att knäppa en bild...fast ingen är intresserd att se den, förutom jag själv förstås :o)
Sedan dess har jag tagit en bild av varje hotelltoa och rum jag bott i...nästan iallafall.

PS Jag bytte hotell efter en natt i "dockskåpet" DS

..I övrigt tycker jag att gatufoto och macrofotografering är fascinerande. Det skulle också vara kul att prova på studiofotografering.

ANNONS