Annons
Användarnamn: Tone
Bor: Bodafors, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2005-07-06
Senast inloggad:

Glad, humoristisk och romantisk tjej som just upptäckt digitalkamerans fantastiska värld!Har alltid fotat,men nu på ett annat sätt och med andra ögon=)

Jag har inte varit aktiv här inne sen jag började av många orsaker... Nu hoppas jag att saker och ting håller sig i schack så jag kan ägna lite tid åt mitt fotointresse!

Då plånboken har en tendens att vara tom så använder jag fortfarande min gamla Nikon Coolpix 3100. Drömmer naturligtvis om en ny med, först och främst, mer zoom. Och en kamera som ger mer rättvis färgåtergivning och som tar bilden innan motivet har försvunnit... Mobilkameran är mycket snabbare än Coolpixen! Fast den tar ju inte lika bra bilder...

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Natur

Mitt bästa fotominne:
Är när jag knäpper av lite för tidigt (medvetet) och får en fullträff! Det var en bilshow där jag inte viste vad som skulle hända, det såg ut till att vara något intressant på G så jag trycker av tidigare då jag vet att min kamera är SEG och det var ett smart och turligt drag! =) Bilden kommer upp så småningom!

Mitt sämsta fotominne:
Jag hade tagit massor av bilder på kändisar som poserat för mig och var så jättenöjd! När jag skulle lämna in filmen för framkallning var kameran tom! Jag hade glömt sätta i ny rulle...

Min största inspiration:
Andras framgångar.

Jag fikar helst:
I glada människors sällskap!

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran! =)

Drömbilden är:
Inte tagen än!

 
Jul
Vanligt
1 bilder
Annat
Vanligt
5 bilder
Natt/mörker
Vanligt
3 bilder
Redigerade bilder
Vanligt
0 bilder
Mobilbilder
Vanligt
0 bilder
Natur och landskap
Vanligt
1 bilder
Mina bilder
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS