Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Arosfors
Ålder: 55 år
Bor: Västerås, Västmanlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1985
Medlem sedan: 2005-07-13
Senast inloggad:

Avancerad amatör som fotat sedan tidiga tonår, men mer målinriktat först under senare år med en förkärlek för landskapsfoto och äldre, bortglömda miljöer - gärna mörkare motiv eller nattetid. Arbetar som kyrkvaktmästare.
Har numera gått över till digitalt vilket för mig har inneburit en betydligt bättre kontroll över resultatet och därmed också lärt mig betydligt mer på kort tid än jag någonsin gjort tidigare. Fotar numera nästan uteslutande i manuellt läge, vilket jag tidigare nästan bara gjorde vid nattfotografering. Blev pappa i jan -08, vilket fått visst genomslag i fotandet...

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag och ett gäng fotopolare stod mitt i en fors och fotade med stativ. Till slut var vi nära att backa in i varandra.

Mitt sämsta fotominne:
En massa år sedan då jag fortfarande fotade analogt och för en gångs skull hade glömt att kolla att jag hade film i kameran.

Min största inspiration:
Min närmiljö, konst- och fotoböcker.

I kameraväskan har jag alltid:
ALLT

 
Övrigt
Vanligt
0 bilder
Vatten
Vanligt
0 bilder
Grafiskt
Vanligt
0 bilder
Glömda rum/miljöer
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS