Användarnamn: simonbertilsson
Ålder: 32 år
Bor: Mjölby, Östergötlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2005-07-14
Senast inloggad:

Jag är en glad amatör, som började fotografera hösten 2005. Då var det mest tåg som fastnade på bildsensorn, men numera blir det mycket naturbilder. Att fota människor i rörelse, på exempelvis järnvägsstationer är inte dumt det heller.

Sedan jag började, har jag hunnit byta upp mig från kompakt långzoom till systemkamera, vilket jag inte ångrar en sekund. Jag känner att jag har utvecklats mycket mer sedan jag köpte den, dessutom är den roligare att använda.

När jag inte tar en promenad med kameran över axeln så ägnar jag mig åt studier som ska leda till att jag blir lokförare.

PS. Konstruktiv kritik välkommnas varmt!

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Gullbrannafestivalen 2008. Första gången jag tog konsertfoto på allvar. Det blev några rätt bra bilder, men framför allt hade jag riktigt riktigt roligt! =)

Mitt sämsta fotominne:
När min förra kamera åkte i marken i ett industriområde i Malmö. ...men det ledde ju till att jag köpte min första systemkamera, vilken jag trivdes riktigt bra med. Så man ska väl inte klaga... ;)

Min största inspiration:
Naturen, järnvägen, fototidskrifter och andra fotografer.

Jag fikar helst:
Med mina vänner en Lördagkväll.

I kameraväskan har jag alltid:
Kamera, tre objektiv, någon bok, diagramblad till färdskrivaren (nämnde jag att jag alltid har kameran med i mitt jobb som lastbilschaufför?) och godis av något slag (är man beroende så är man).

Drömbilden är:
Jag hoppas verkligen att jag aldrig någonsin kommer att ta den. Då har jag ju inte längre något mål att sträva efter, och då kan jag lika gärna lägga ned fotograferingen.

Öresund
Öresund
0 kommentarer
Ringmuren
Ringmuren
1 kommentarer
Untitled
Untitled
4 kommentarer
11:11:11 11/11-11
11:11:11 11/11-11
0 kommentarer
Begravningsplatsen
Begravningsplatsen
1 kommentarer
Fisherman
Fisherman
1 kommentarer
 
Musik
Vanligt
0 bilder
Dogma och gatufoto
Vanligt
6 bilder
Kategoribefriat...
Vanligt
1 bilder
Människor
Vanligt
1 bilder
Natur & trädgård
Vanligt
2 bilder
Tågrelaterade bilder
Vanligt
0 bilder
 
 

Elinchrom ELC 125 - ELC 500 studioblixtar