Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 299 kr per år

Annons
Användarnamn: marcshort
Ålder: 41 år
Bor: Uddevalla, Västra Götalands län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2000
Medlem sedan: 2002-03-09
Senast inloggad:

Hej!

Välkommen till min lilla sida. Här på fotosidan publicerar jag före/efterbilder, små expriment samt saker som jag är väldigt nöjd över själv.

Målet för min del är att utvecklas. Jag vill bli bäst helt enkelt. Vet dock inte man kan bli bäst på att göra bilder. Men det är i alla fall en drivkraft.

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Macro, Mode, Studio, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Porträtt, Natur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Varje gång som jag ser tillbaka på vad jag gjort och förstår att jag gått ännu ett steg längre. Blivit lite bättre.

Min största inspiration:
Film, mode, konst, teater.. ja allt.

ANNONS