Användarnamn: Johan_Lindgren
Ålder: 38 år
Bor: Rosersberg, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1989
Medlem sedan: 2005-08-19
Senast inloggad: 2020-05-31 10:20

Är en ganska flitig analog kameraentusiast som skjuter småbild, mellanformat och Storformat.
För mig är fotosidan en forumsida hällre än en sida som siktar på användarnas bilder, så bilderna finns på flickr istället - se "Hemsida" .

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Svart-vitt, Mörkrum, Sport / Motorsport, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Utrustning, Natur, Toycamera

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Linux och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Jag har några minnen som är klart bättre än andra fotorelaterade, men något jag gärna tänker tillbaka på är väl min mc-semester på öland 2012, jag åkte runt för mig själv och släpade på 3-4 kameror där min mellanformatare förståss var min heliga graal. Trevlig semester.

Mitt sämsta fotominne:
Efterssom ja inte minns något annat så är mitt närmsta när ja va 8-9år och glömde min första kamera på en allmän toalett längst upp på Grossglockner's topp i Österrike, den såg jag aldrig mer.

Min största inspiration:
Vanligtvis mina egna bilder, men i viss mån även andras.

Jag fikar helst:
..med sällskap, men vanligen ensam

I kameraväskan har jag alltid:
Jag har i princip alltid med en mellanformatare av något slag, samt min ljusmätare och oftast ett stativ. Därefter är det mer osäkert.

Drömbilden är:
Det vet jag nog aldrig änns när jag tagit den.

 
Cyklar
Kollektion
1 bilder
Blandat
Vanligt
8 bilder
 
 

Miops Capsule360