Annons
Användarnamn: Skallagrim
Ålder: 59 år
Bor: Molkom, Värmlands län
Kategori: Frilansfotograf
Medlem sedan: 2002-03-14
Senast inloggad:

Jag är född 1964 i Molkom och uppväxt i Stockholm men har för fyra år sedan flyttat tillbaka till Värmland. Jag har även varit bosatt i Uppsala där jag deltagit i tävlingar och utställningar. Jag bor idag i en gammal prästgård I Rådatorp från 1700 talet som håller på att restaureras från grunden med gammal och beprövad teknik.

Jag är autodidakt och mitt intresse för fotografering har utvecklats med åren. Efter ett flertal resor till Canada så har intresset för naturen och naturfoto blivit en passion. Men även städer och människor är ett återkommande motiv.

Jag började fotografera med analog utrustning men har idag ”konverterat” till digital fotografering. Den digitala tekniken är både miljövänligare och smidigare att arbeta med.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Macro, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Öga mot öga med en Grizzly (10m) i Kluane i Yukon/Canada.

Mitt sämsta fotominne:
Öga mot öga med en mink (10m) i Stockholms skärgård. Upptäckte att filmen var slut när jag skulle trycka av.....

Min största inspiration:
Ansel Adams, Sebastian Selgado, Krister Strömholm, Bertil Ludvigsson

Jag fikar helst:
Latte

I kameraväskan har jag alltid:
Nikon d200+Nikon 24-85

Drömbilden är:
Något man letar efter varje gång man är ute och fotograferar :)

 
2008
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS