Användarnamn: nvrmnd
Ålder: 36 år
Bor: Stockholm, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1998
Medlem sedan: 2005-08-28
Senast inloggad:

Tjoflöjt!

Jag är en foto-intresserad datornörd som oftast har med mig kameran vart jag än går, man vet ju aldrig vad man kan hitta när man är ute! Förutom min kära kamera så har jag mina kära datorer, som jag agärna spenderar tid framför, t ex redigerar jag fotografier jag tagit eller så kollar jag på lite film. Tid och intresse för datorspel finns inte så mycket längre, men det händer ibland även det.
Lägg gärna till mig på msn om ni vill, alltid trevligt med nya vänner och kontakter landet runt!

Är lite småsugen på att testa modellfotografering, men jag har noll kunskap i ljussättning så om ni har tips så skriv gärna i min gästbok eller på msn!

:::: Varför är folk så HIMLA rädda att kommentera mina bilder? Jag öser ut kommentarer, ja nästan, och får väldigt sällan en tillbaka... Är jag dålig, eller vad gäller det? Svara gärna i min gästbok, eller kommentera mina bilder. Jag vill utvecklas som fotograf och behöver Er hjälp. ::::

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Mode, Studio, Posering, Svart-vitt, Action / Äventyr, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Utrustning, Fine Art Nude

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När min bror lärde mig hantera min första analoga systemkamera! Vi gick runt och lekte lite med min pappas Konica och ställde in skärpan rätt på olika föremål.

Mitt sämsta fotominne:
Under fotokursen på gymnasiet så fick vi en lärare, som inte var utbildad fotograf utan en självlärd amatör. Jag, som då inte var speciellt erfaren, satt till och med och rättade henne i alla faktafel... I utbildningen använde vi analoga Canon EOS-kameror med skräpgluggar och privat fotograferade hon med en Rotoflex, så hon satt med manualen och bläddrade när folk undrade saker.

Min största inspiration:
Folk som jag tycker är bättre än mig!

Jag fikar helst:
Utomhus på sommaren, med kameran i mitt knä tillsammans med vänner.

I kameraväskan har jag alltid:
Putsduk, blåsbälg och en plastpåse.

Drömbilden är:
En bild, som uppskattas av många.

Vintage
Vintage
7 kommentarer
Självporträtt
Självporträtt
3 kommentarer
Ina
Ina
0 kommentarer
Ferrari
Ferrari
1 kommentarer
Don't mess with me
Don't mess with me
5 kommentarer
440 Sixpack
440 Sixpack
0 kommentarer
 
Bilar
Vanligt
4 bilder
Porträtt och modellbilder
Vanligt
6 bilder
 
 

Miops Smart Trigger