Annons
Användarnamn: nzo
Ålder: 49 år
Bor: Malmö, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2005-08-31
Senast inloggad:

Köpte min första systemkamera sommaren 05 och gick därefter folkuniversitetets kurs i digital fotografi. Förutom alla trevliga och engagerade människor jag träffade så gav kursen mig en snabb uppstart och hjälp när det gäller bildkomposition och efterbehandling.

Fotografin för mig har blivit en avslappnande hobby i kontrast till mitt jobb som webbutvecklare.
Nu kan jag utan protester stiga upp innan solen för att ta mig snabbaste vägen från stan uti naturen på jakt efter den perfekta gryningsbilden. Även om den inte infinner sig så är naturupplevelsen total.
Att förkovra sig i böcker och artiklar eller titta igenom FS-medlemmarnas alla album sätter guldkant på denna underbara hobby.

Vem är jag?


Mina intressen:
Macro

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Överraskade en grävling en gång som satte av efter mig. Jag sprang för mitt liv och i skydd bakom min bil tappar grävlingen intresset och knatar vidare åt ett annat håll. Fick några suddiga bilder på rovdjuret, det var allt.. Minnesbilderna är dock klara och kommer alltid finnas kvar. Närkontakt med djur och natur är en välkommen bonus i fotograferandet.

I kameraväskan har jag alltid:
Förutom kameran: Macro, normalzoom, tele, filter, blixt samt relektorskärm.

 
Min lilla tjej
Vanligt
1 bilder
Eld
Vanligt
4 bilder
Skogen
Vanligt
2 bilder
Landskap
Vanligt
3 bilder
Faces of Thailand
Vanligt
0 bilder
Hamnliv
Vanligt
0 bilder
Näset
Vanligt
0 bilder
Byggnadsgeometri
Vanligt
0 bilder
Ät- och drickbart
Vanligt
0 bilder
Nära inpå
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS