Annons
Användarnamn: pmg
Ålder: 55 år
Bor: Sveg, Jämtlands län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2005-09-04
Senast inloggad: 2023-01-28 11:55

Jag arbetar heltid som fotograf, filmare och webbutvecklare i egna företaget Mediamakarna Grip AB, som jag driver tillsammans med min hustru Jessica.

Jag fotograferar porträtt, reklam, sport, scen, event, redaktionellt och reportage som frilansfotograf.

Mer om mig och min printbutik ► https://morgangrip.com.

Jag fotograferar och filmar också från luften med drönare, för en mängd olika typer av uppdrag; mäklarfotografering, mindre filmproduktioner, reklam, event, dokumentering, marknadsföring etc.

Jag har en YouTube-kanal där tittarna får hänga med mig och familjen i vardag, helgdag, resor och upplevelser, mestadels i Härjedalen och på Costa Blanca i Spanien. Det är på dessa två ställen vi bor.

► https://www.youtube.com/c/MorganGrip


Vi driver vi en lokal nyhetssajt, Sveg.se. Mina huvudsakliga arbetsuppgifter där är nyhets- , reportage- och sportfoto, journalistik samt utveckling av sajten.

Vem är jag?


Mina intressen:


Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

 
Reportage
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS