Användarnamn: pmg
Ålder: 53 år
Bor: Sveg, Jämtlands län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2005-09-04
Senast inloggad: 2021-04-19 07:44

Jag arbetar heltid som fotograf, filmare och webbutvecklare i egna företaget Mediamakarna Grip AB, som jag driver tillsammans med min hustru Jessica.

Jag fotograferar porträtt, bröllop, reklam, sport, scen, event, redaktionellt och reportage som frilansfotograf. Jag är medlem i Svenska Fotografers Förbund (SFF) och Bildleverantörernas förening (BLF).

Jag fotograferar och filmar också från luften med drönare, för en mängd olika typer av uppdrag; mäklarfotografering, mindre filmproduktioner, reklam, event, dokumentering, marknadsföring etc.

Vi har också Youtubekanalen Hela Härjedalen, http://helaharjedalen.se. Hela Härjedalen är Youtubekanalen för dig som älskar eller kommer att älska, Härjedalen. För dig som redan bor här, för dig som brukar vara här, för dig som är på väg hit och för dig som bara har hört talas om men som ännu inte upptäckt Härjedalen. Oavsett, välkommen!

I dotterbolaget Svegse AB driver vi en lokal nyhetssajt, Sveg.se. Mina huvudsakliga arbetsuppgifter där är nyhets- , reportage- och sportfoto, journalistik samt utveckling av sajten.

Vem är jag?


Mina intressen:


Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Missing People
Missing People
0 kommentarer
 
 
Reportage
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS