Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: DDF
Ålder: 50 år
Bor: Läckeby, Kalmar län
Kategori: Yrkesfotograf
Började fotografera: 1993
Medlem sedan: 2002-03-19
Senast inloggad:

Började att drömma redan i barna åren om att jobba som fotograf. Tidigaste egna bilden jag kommer ihåg att jag tagit är en bild där jag och min kompis tar kort på varandra. (Måste leta upp det.)

Har nog alltid ägt en kamera men inte alltid vetat hur mycket man kan göra med den. Jag har angivit -93 som det året då jag började fotografera för det var då jag startade min utbildning. Vilket jag ser om en stor händelse i mitt liv.

Gillar allt, tror jag, med fotograferandet, från att idéen väcks till pressandet av pappret. Hur kommer det sig att ljudet av kameran kan fylla en med sådan njutning? Varför är det så fascinerande att lägga ett papper i framkallningsbadet jag borde väl veta vid det här laget att det kommer att framträda en bild. Däremot gillar jag inte att plåta allt men väldigt mycket.

Mest av allt gillar jag att titta på bilder och framförallt sådant som berör mig, de bilderna kan jag titta på om och om igen.

 
Whoopsidaisies!
Kollektion
6 bilder
Equi
Vanligt
3 bilder
Miljökalender 2006 Nybro kommun
Utställning
0 bilder
 
 
ANNONS