Användarnamn: cornflower
Ålder: 41 år
Bor: Blomstermåla, Kalmar län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2005-09-27
Senast inloggad: 2022-01-13 22:24

FORUMVÄRD DIGITAL KREATIV EFTERBEHANDLING

Tveka inte att kontakta mig om ni har tankar, idéer kring något som rör gruppen.
Om ni har frågor om fotoredigering får ni gärna fråga mig. Jag kan absolut inte allt, men hjälper gärna till så gott jag kan.

Jag har den senaste tiden varit upptagen med diverse fotoutställningar vilket gjort att jag inte hunnit med att vara lika aktiv på sidan. Jag loggar ändå oftast in på fotosidan ett par gånger i veckan. Nu i vinter har jag äntligen haft lite tid att sitta vid Photoshop och skapa nya fotokonst-bilder.


OM MIG

Jag har alltid varit intresserad av att fotografera men började mer på allvar med fotografering -05 efter att jag skaffat mig en digitalkamera.

Jag är mycket intresserad av fotoredigering och använder då Photoshop. Mitt intresse för bildredigering blev större efter att jag studerat grafisk design och lärt mig grunderna i Photoshop på kurs. Därefter har det blivit väldigt många timmars exprimenterande vid Photoshop samt informationssökning på sajter som handlar om fotoredigering. Eftersom jag har en bred smak och gillar att exprimentera så är de bilder jag lägger upp väldigt olika, både då det gäller motiv och stil.

Ett stort tack till alla duktiga fotografer här på fotosidan. Det är alltid lika inspirerande att kika runt bland bilderna! Tack till alla som kommenterar mina bilder. Det är till stor hjälp för att bli bättre på fotografering. :-)

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Macro, Mode, Svart-vitt, Digital efterbehandling, Porträtt

Min största inspiration:
Jag tänker nog ganska mycket på kompositon och hur det ser ut rent grafiskt, men känslan är viktigare än teknik enl. mig. Jag kan inspireras av väldigt många olika saker, allt ifrån färger och former i naturen till musik, konst, känslor och av andra fotografer, konstnärer.

Jag fikar helst:
på ett mysigt kafé.

Drömbilden är:
något som man troligen alltid kommer att sträva efter att få ta, eller så har man redan tagit den utan att man vet om det. :)

snurrig växt
snurrig växt
22 kommentarer
Sesamfrön från min hamburgare
Sesamfrön från min hamburgare
10 kommentarer
nattens fönster
nattens fönster
15 kommentarer
paus i dammen
paus i dammen
11 kommentarer
på klippan
på klippan
18 kommentarer
i rörelse
i rörelse
11 kommentarer
 
blandat
Vanligt
34 bilder
glasklart
Vanligt
5 bilder
natur
Vanligt
36 bilder
ljus
Vanligt
2 bilder
svartvitt
Vanligt
14 bilder
 
 
ANNONS
Samyang - Cyberphoto