Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Spidde
Ålder: 75 år
Bor: Stockholm, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1960
Medlem sedan: 2005-09-28
Senast inloggad:

Amatör som framhärdade i att använda analogtekniken så länge det gick.
2002, på sensommaren upptäckte jag Lomografin och det gav en kreativ nytändning, det var ett helt nytt sätt att se och fånga bilden som talade direkt till mitt inre. Jag blev en helt annan, en ny människa, vissa säger att jag närmast blev en Lomopat...

Det senaste åren använde jag nästan uteslutande Kodak Elitechrome 100ASA, helst Extra Colour, som jag vändframkallade. Den, eller Fuji Provia 400 var goda verktyg.

Men... Tiden går och Kodak lade ner favoritfilmen. Dags att gå vidare. Jag har sadlat om och efter att ha använt en Canon G-12 i ett år, jag gillar den inget vidare, har jag sprängt spargrisen och satsat på Olympus E-M5 och deras nya fasta objektiv. Fortsättning följer.

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Barn, Reportage / Situation, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
På Caffelini på Västerlånggatan

 
Porträtt
Vanligt
5 bilder
I barndom
Vanligt
5 bilder
Sensommaren 2006
Vanligt
0 bilder
På jobbet
Vanligt
0 bilder
Att ta ställning
Vanligt
0 bilder
Mer eller mindre abstrakt
Vanligt
0 bilder
I Västerås
Vanligt
0 bilder
Gruppbilder
Vanligt
0 bilder
Partypix
Vanligt
0 bilder
Vinterbilder
Vanligt
0 bilder
Mina bilder
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS