Annons
Användarnamn: Idali
Ålder: 44 år
Bor: Karlskrona, Blekinge län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1997
Medlem sedan: 2002-03-26
Senast inloggad:

Avslutade mina studier vid BTH våren 2008 där jag var chefsredaktör för tidningen FORWARD. Jag läste en Bachelor of Arts i Literatur, kultur och digitala medier. Innan dess studerat vid Bond University i Australien, samt gått på Kulturamas grundutbildning i fotografi.

Alltid haft ett intresse för fotografi, sen jag fick min fösta kamera vid 10 års ålder. Men det va först 1997 som intresset började växa till något mer. Jag fick min fösta systemkamera och kände att jag kunde skapa mina egna bilder. 1997/98 läste jag en fotokurs på gymnasiet och året därpå hade jag min första utställning på skolan, som ett del av mitt specialarbete.

Jag fotograferar allt från bröllop och porträtt till natur och repotage. Egen företagare sedan mars 2009.

Anser att man aldrig kan bli färdig utbildad, vilken är en av anledningarna till att jag drömmer om att fotografera på heltid, man fortsätter att utvecklas både som fotograf och som människa.

Mina senaste bilder hittas på: fotografida.wordpress.com

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Bröllop, Mode, Reportage / Situation, Svart-vitt, Mörkrum, Vilda djur, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Fine Art Nude, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

 
Australien
Vanligt
4 bilder
Bröllop
Vanligt
4 bilder
Svartvita
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS