Annons
Användarnamn: maurice_flower
Ålder: 67 år
Bor: Stockholm, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1967
Medlem sedan: 2005-10-14
Senast inloggad:

Stark konstnärlig ådra. Jag kan också beskriva mig med ord som: livsnjutare, spontan, vänlig, öppen, lekfull, estetisk, intelligent, något eldig - men ändå begrundande och filosofiskt lagd. Omsorgsfull. Konstnärlig.

Har fotograferat sedan barnsben. Har haft nedgång i fotograferandet, men nu kraftigt uppsving i mängd och i lust(!) på grund av att jag börjat med digitalkamera-teknik...och bildbearbetning i Mac-dator!!

Min bakgrund yrkesmässigt är reklambranschen, mest med ateljéproduktion; trycksaks- och annonsproduktioner på flera reklambyråer i Stockholm. Jag har även arbetat på större data- och elektronikföretags informationsavdelning som projektledare. Och jag har arbetat som resande säljare och trycksakskonsult för stort specialtryckeri. Dessutom har jag arbetat som säljare i butik. Några mindre fotouppdrag har jag haft under min tid i reklambranschen (miljöfoto och reportagefoto).

OBSERVERA:
Om du vill kontakta mig så föreslår jag att du gör det genom min epostadress och inte genom den interna epost-funktionen här på Fotosidan och ej heller genom min gästbok. Anledningen till det är att jag ännu inte har kommit igång så mycket på Fotosidan och att jag valt att lägga tyngdpunkten i min verksamhet när det gäller bilder på internet hos företaget Flickr. Min fotosida där finner du genom min adress under rubriken ’hemsida’ här nedan. Det går också mycket bra att kontakta mig direkt genom Flickr - vilket jag egentligen tycker är roligast!
Med detta vill jag ha sagt att jag än så länge öppnar min sida här på Fotosidan väldigt sällan. Men jag kommer att återkomma här och vara verksam. Det finns ju flera intressanta diskussions-fora här! Jag ska också lägga in en del bilder.

TILLÄGG – september 2006:
Vid skrivande stund har jag ungefär 550 bilder – bilder av mycket skiftande karaktär och innehåll – utlagda på min sida på Flickr.com!

Som en parentes kan jag nämna i detta sammanhang att jag har en hel del bilder som samtidigt ligger utanför den publika delen av mitt utlagda fotoalbum (kallas ”Photostream”) på Flickr.com. Dessa bilder ligger endast synliga för utvalda vänner och nära kontakter (kallas ”Friends”) och dels för familjemedlemmar och närstående (kallas ”Family”).

Hjärtligt välkommen till min sida på Flickr!! :-)

ANNONS