Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Musiken
Ålder: 35 år
Bor: Dalarnas län
Kategori: Fotostuderande
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2005-10-19
Senast inloggad:

Hej!

Amanda Birath här.
Tog mina första bilder med kompaktkameran Konika Minolta Dimage X31 när jag var 16 och har väl fastnat i den här härvan av foto nu. Läste in skolans fotokurser på kvällarna och i september sticker jag till England för att plugga fotografi på Cumbria Institute of the Arts i tre år, så förhoppningsvis så kommer jag att lära mig en hel del om fotografi, om inte så blir det ju en kul (om än väldigt dyr) erfarenhet! Och som ni kanske ser så har jag här än så länge bara 3 bilder från min första kamera då jag dels varit för lat för att lägga upp fler bilder, dels för fattig för att utöka mitt medlemsskap så att jag kan lägga in fler bilder än 10. Nu har jag iaf införskaffat mig en egen systemkamera, så jag antar att jag lär ta mig orken att lägga in lite bilder så småningom.

Nä, såna här presentationer är inget för mig. Hej!

Vem är jag?


Mina intressen:
Nattbild, Macro, Mörkrum, Vilda djur,

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Hittade en otroligt vacker trollslända på båtbyggan två dagar efter att jag fått min första kamera. Otroligt nog satt den stilla i någon minut så att jag kunde testa min macrofunktion på kameran. Det var en upplevelse som hette duga. Att bilderna sedan blev skarpa gjorde bara saken ännu bättre!

Mitt sämsta fotominne:
Hur många gånger har man inte sett DET DÄR MAN VÄNTAT PÅ HUR LÄNGE SOM HELST och inte haft batteri i kameran eller för dåliga ljusförhållanden?

Min största inspiration:
Livet och känslor

Jag fikar helst:
I skogen bland insekterna

I kameraväskan har jag alltid:
Min kamera. Äger inget annat för tillfället.

Drömbilden är:
Färggrann

 
Musikinspirerat
Vanligt
2 bilder
Bilder
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS