Annons
Användarnamn: The Painkiller
Bor: Orsa, Dalarnas län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1985
Medlem sedan: 2005-11-05
Senast inloggad:

Foto och förövrigt annat bildskapande är för mig att finna ett hål i den grå vardagen att att försvinna i. Jag fotar och även målar gärna landskap, gärna solnedgångar eftersom naturen visar sin vackraste och kanske sitt vildaste ögonblick.

Mina bilder är minimalt tillfixade i Photoshop, utom där det anges. Det innebär att bilderna är endast minskade och skärpan kompenserad. Skärning av bilder är alltså är inte utfört. Med andra ord är bilderna komponerade med sökaren vid fototillfället.

Men jag fotar annat också, ta och kolla dels här men också i min hemsida!

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Vilda djur, Sport / Motorsport, Arkitektur, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Mitt bästa fotominne:
Är flera, fotar Rydell & Quick när de är här i Moratrakten. De blir alltid kanonbra. Gillar att fota band och artister, fast de bilder får ni nog se på annat håll. Har fotat en hel del idrott, främst Elitseriehockey för Mora IK och även där så får man se dem bilderna i annat håll. Sedan är de båda årliga fotosafarierna till Norge årets höjdpunkt..... Det är nog snart dax igen :=)

Mitt sämsta fotominne:
Ett bröllop där brudparet inte fick se bilderna mean alla andra. Man lärde sig där att ha en back up. Vi jobbade på samma arbetsplats och nätverket blev attackerat och mycket data försvann inklusive de bilder som togs. Som tur var, hade jag tagit bilder med annan digitalkamera som provbilder som var tydligen bra nog.... eller när en av mina optik la av mitt under ett fotojobb.....

Min största inspiration:
Naturen runt om min hem Ovansiljan, Dalarna) Samt Norge förståss

Jag fikar helst:
Te.... i gott sällskap.

I kameraväskan har jag alltid:
Kamera med tillräckligt med ström och minne. Canon EOS 300 D med diverse optik. Ska lägga till en EOS 400 D senare i år...

Drömbilden är:
Det vet jag inte, det beror nog på rätt ställe rätt plats.....

 
övriga
Vanligt
0 bilder
Julkort
Vanligt
0 bilder
Norge
Vanligt
0 bilder
Solnedgång över Dalälven
Vanligt
0 bilder
Landskapsbilder från Dalarna
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS