Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 299 kr per år

Annons
Användarnamn: emmaaaa
Ålder: 34 år
Bor: Helsingborg, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2005-11-20
Senast inloggad:

Hej! Emma var namnet. Fotograferar allt jag känner för så fort jag får lust, oftast när det som minst passar. Men så är det väl, när man planerar går det aldrig som man vill. Är därför ganska spontan av mig. Att fotofragefa sport är också ett intresse, blir alltid häftiga bilder.
Drar till Magaluf i slutet av juli för att lära mig att blanda drinkar. Kameran följer självklart med. Lär bli några shyssta pics. Äslakr att experimentera med föremål. Dessutom, har du en blixt till pentax *ist DL eller annan utrustning, låt mig veta :)

kritisera och kommetentera så mycket ni orkar :)

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Svart-vitt, , Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
naturen helt klart, och att vara spontan.

Jag fikar helst:
kladdkaka och cappuchino

I kameraväskan har jag alltid:
min kamera :D PENTAX ist* DL

Drömbilden är:
den har jag inte uppmålad, men något gripande!

 
sport & fritid
Vanligt
1 bilder
Övrigt
Vanligt
1 bilder
Vatten
Vanligt
4 bilder
självporträtt
Vanligt
1 bilder
Kläder/mode
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS