Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Mark Starhill
Ålder: 51 år
Bor: Upplands Väsby, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2000
Medlem sedan: 2005-11-20
Senast inloggad:

Uppdatering 070424

Har tagit det stora steget och köpt mig en digital systemkamera. Jag måste säga att som en gammal analogförespråkare har jag i stort sett ändrat åsikt. Digitalkameran är fantastiskt praktisk och bra mycket lättare att experimentera med eftersom man kan se resultaten direkt.

Annars har jag gått lite fler kurser, Fotografisk Bildkommunikation på FU och en studiokurs anordnad av Fotosidan. Jag försöker dessutom lära mig photoshop och gör små farmsteg. Nu är det snart sommar och jag räknar stenhårt med att det blir en bra fotosäsong.

Uppdatering 060821

I sommar har jag fotograferat hellre än bra så till hösten måste jag koncentrera mig mer på detaljer.

Jag har dessutom anmält mig till en ny kurs, fotografisk bildkommunikation. Verkar vara en givande kurs. Återkommer med en recension.

Uppdatering 060517

Nu har jag slutfört Foto1 på Folkuniversitetet. Jag tycker kursen var bra och mitt fotointresse har vaknat till liv igen. Nyligen införskaffade jag en negativscanner så nu gäller det att lära sig hantera något bra bildbehandlingsprogram också.

-----------------------------------------------------
Uppdatering

Nu har jag äntligen anmält mig till en fotokurs, så nu ska det förhoppningsvis bli lite mer fart på mig.
----------------------------------------------
Mitt fotograferande pendlar kraftigt, men min ambition är att bli bättre hela tiden. Nu har jag stagnerat lite igen, så jag funderar på att gå en bra fotokurs för att få lite fart i fotandet igen.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Studio, Svart-vitt, Vilda djur, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Blandat
Vanligt
10 bilder
Städer
Vanligt
0 bilder
Apor på gibraltar
Vanligt
0 bilder
Möja 2005
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS