Användarnamn: Thomas Olinger
Bor: Huddinge (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2005-11-22
Senast inloggad:

Jag är en hobbyfotograf som inte hinner med att fotografera så mycket som jag vill. Visst blir det en del bilder, men då är det min son som får vara modell. Jag skulle vilja resa och fotografera, vandra i fjällen eller åka till Anderna och knäppa några bilder.

Jag gör lite småjobb som studiofotograferingar och bröllop då och då. De typer av motiv som jag gillar är min lilla kille Emil, barn i allmänhet, bröllop är ju kul och landskap. Framför allt gillar jag att fotografera panoramabilder.

Jag lämnar en del kritik och kommentarer på bilder här på fotosidan och jag försöker hålla mig till Fotosidans anvisningar för betygssättning och kommentarer. Jag blir glad för alla konstruktiva kommentarer som jag kan få på mina bilder.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Studio, Produkter, Porträtt, Utrustning, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Panoramabilder i Sydafrika och alla bilder från Nya Zealand.

Mitt sämsta fotominne:
Suddiga bilder från NZ.

Jag fikar helst:
hemma i soffan.

I kameraväskan har jag alltid:
lite för mycket objektiv.

Drömbilden är:
inte tagen ännu.


Lastolite HaloCompact