Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: McGilljam
Ålder: 51 år
Bor: Gävle, Gävleborgs län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2002-04-05
Senast inloggad:

En glad amatör med många idéer har hittat sitt intresse i fotografering. Intresset har funnits i väldigt många år, men då det inte har funnits ekonomi till det roliga så har denne fotograf, i sina då unga år, fått låna sina prylar.

Nu har dock ekonomin gjort att jag har kunnat köpa en mycket bra och begagnad Canon 10D till ett MYCKET överkomligt pris. Har tidigare haft en Canon EOS 30, men eftersom det kostade en del att framkalla korten och det ofta resulterade i mindre lyckade kort så lades den på hyllan. Den är numera borta och istället så har 10D'n tagit dennes plats och vi börjar komma ganska bra överens.

Dock återstår det där med objektiven. Dom gamla objektiven som följde med EOS 30'n har jag kvar, men kraven har höjts och då får man söka andra vägar. Till min stora lycka så har man en väldigt fotointresserad vän vid namn Gunnar Haglund och det är han som mer eller mindre står för objektiven som jag använder. Dom ligger i den prisklassen som jag bara kan drömma om, men drömmar blir ibland sanna och nu är jag ute och strosar med ett stort flin på läpparna.

Annars är det fotografering, datorer och naturen som gör mig glad. Bäst av allt vore nog om min flickvän delade mitt intresse fullt ut, men man kan inte få allt här i världen.

 
Vinterströvande
Vanligt
2 bilder
Bilder för kenneln.
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS