Annons
Användarnamn: ceitinn
Ålder: 54 år
Bor: Helsingborg, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1998
Medlem sedan: 2005-12-15
Senast inloggad:

Jag är en semi-professionell fotograf från London som har bott i Sverige i 10 år.

Jag är specialiserade på miljö-porträtt. Du får mycket bättre resultat i verkliga ups livet set.

Jag brukar försöka ta bilder där motivet är naturligt snarare än att placera dem i falska situationer och tvinga dem att ha ett uttryck.

Hemligheten till att ta bra bilder av människor är att bilda ett bra band med dem. Få dem att känna sig avslappnad och interagera med dem. Foto skall vara roligt och inte heller fungera.

Min favorit fotografer är Anton Corbijn, David Bailey, Rankin och Bob Carlos Clarke.

Jag är medlem av Royal Photographic Society Storbritannien och har tilldelats det Licentiateship åtskillnad. Jag är också en medlem av det National Association of Photoshop Professionals och har haft bilder publicerade i tidningar och tidskrifter i England.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Mode, Studio, Posering, Svart-vitt, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Fine Art Nude

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Ceitinn's Portfolio
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS