Annons
Användarnamn: lewin
Ålder: 51 år
Bor: Kalmar, Kalmar län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2005-12-15
Senast inloggad:

Hej!
Vad kul att du tittar in!

Jag har varit inaktiv rätt länge nu, i samband med att jag väntade - och fick - min dotter. Det var dock ett tag sedan och nu längtar jag efter att få lite tid för fotografering. Dottern brukar dock vilja låna kameran så det är inte alldeles enkelt.

Har fotograferat lite till och från tidigare, särskilt närbilder på blommor, men köpte mig en digital systemkamera inför min drömresa till Kenya för några år sedan.Det blev bättre bilder än jag trodde det skulle bli, så nu vill jag bara fortsätta och lära mig mer! Och inte minst vill jag åka tillbaka till Afrika.

Har kommenterat en hel del, men tappar sugen då och då eftersom jag har gett betydligt fler kommentarer än jag fått. Försöker dock ge en kommentar när jag fått en. Blir jätteglad för en kommentar eller en liten hälsning i gästboken.

För övrigt är jag mycket tacksam för alla kommentarer jag får.
Ha det gott!
Catharina

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Vilda djur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Min drömresa till Kenya tidigare i år. Att få komma så nära så många vilda djur och att de inte verkade stressade över att man var där. Helt fantastiskt. Stör mig dock att jag inte fick någon bra leopardbild, eftersom jag fick bra bilder av de andra fyra av "the big five". Mycket tacksamma objekt att fotografera!

 
Djurparksdjur
Vanligt
2 bilder
Blommor
Vanligt
1 bilder
Natur
Vanligt
2 bilder
Blommor
Vanligt
0 bilder
Kenyas mäktiga djurliv
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS