Annons
Användarnamn: Ponnytok
Bor: Ör, Kronobergs län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2005-12-17
Senast inloggad:

Det första jag vill be om innan jag presenterar mig är att SNÄLLA, om ni ändå tar en titt på mina bilder, hjälp mig med lite kommentarer så jag kan utveckla mitt nyvunna intresse. Och om ni inte gillar bilden så säg det också! Alla kommentarer är av värde!!

Nu till en liten presentation:
Har bara haft en "vanlig" digitalkamera tidigare och har med den fotat mina hästar framförallt. Men även lite naturbilder och familjebilder såklart... och mängder med bilder på himmelen som jag tycker är så vacker.

Men den 16 december-05 hämtade jag min nya kamera, HURRA!
Så nu kommer jag fota allt vad jag orkar för att lära mig mer. Hjälp mig att kommentera mina bilder, både när det gäller fotograferingen, motivet och även efterbehandlingen. Vill ju lära mig mer om detta då jag tycker det är så VANSINNIGT ROLIGT!

Nu, i slutet av december -06 ska jag hämta hem mitt nya, och första, teleobjektiv, har även till att börja med köpt en macrolins och en IR lins så nu ska här lekas i vinter. Spännande!!

Nu, januari 2008 har jag börjat lära mig Photoshop lite mer ordentligt, SÅ roligt. Har skaffat CS3 extended och det är verkligen otroligt vad mycket man kan göra.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Vilda djur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Svamp
Vanligt
2 bilder
Porträtt mm
Vanligt
1 bilder
Djur
Vanligt
2 bilder
Natur
Vanligt
4 bilder
Övrigt
Vanligt
0 bilder
Barn
Vanligt
1 bilder
Hästar
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS