Annons
Användarnamn: e-u
Ålder: 63 år
Bor: VARBERG, Hallands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1980
Medlem sedan: 2005-12-31
Senast inloggad:

Började egentligen lite med en beg. småbildskamera redan i slutet av 70-talet. Fortsatte med en Canon AE-1, med ett par objektiv. Den blev stulen under en semester, så det blev en beg. Canon A35 F, som jag tycker tar suveräna bilder. Fortsatte med diverse enkla kameror. De sista året med digitalkamera, vilket har gett mig lite nytändning.
Blir mest natur och miljöer, så som landskap och stad. Semesterresorna resulterar också i mycket bilder.
Köpte 2006 en Nikon D 50, efter noga övervägande, och är jättenöjd med den. Har även kompletterat med ett antal objektiv, 70-300, 90 macro och 24 macro. De två sistnämnda köpta beg. i mycket fint skick av en arbetskamrat. Köpte också ett flertal filter plus en blixt av honom. Så nu börjar väskan bli full och tung, det blir tuff att resa i fortsättningen!
2009: Har nu tagit det stora steget och flyttat till Mallorca, där min fru och jag skall försöka arbete en tid(för gott!).
Har med mig min fars Rolliflex som jag tänkte använda för lite finara foton.
Ja, nu blev det väl inte som vui tänkt oss, så nu är vi tillbaka i Sverige. Men det har varit roligt och spännande även om dagarna har varit fyllda med arbete.
Fick även hjälpa en bekant som har en mäklarfirma där nere att ta bilder på försäljningsobjekt som han lagt ut på sin hemsidan. Detta var nyttigt och svårt, endel mörka rum och starkt solljus utanför, lärorikt.
Har dock inte hunnit med så mycket annan fotografering, då vårat arbete tog den mesta tiden. Men jag får väl bättra mig väl hemma igen.

 
Mallorca 2008
Vanligt
5 bilder
Mallorca 2007
Vanligt
0 bilder
Varberg
Vanligt
4 bilder
Katter
Vanligt
1 bilder
Mallorca 2006
Vanligt
0 bilder
Mallorca 2005
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS