Annons
Användarnamn: Petsson
Ålder: 43 år
Bor: Norrbottens län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2006-02-02
Senast inloggad:

motorsport fotograf, mest snöskoter. Fotar mest svartvitt med systemkamera när jag inte fotar skotrar och liknande.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Reportage / Situation, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Produkter, Utrustning, Natur, Fine Art Nude, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag satt och slipade en replika på ett norskt vikingasvärd svärd i lägenheten, slant med brynstenen och skar ett jätte-jack i tummen. Skakade som en galning när jag höll i kameran för att få en bild på det blodiga svärdet. Men på något sätt känns det bra att det första man tänker när man gör något ovanlig eller dumt är "var är kameran, måste fota detta!"

Mitt sämsta fotominne:
När jag satt och slipade en replika på ett norskt vikingasvärd svärd i lägenheten, slant med brynstenen och skar ett jätte-jack i tummen. Skakade som en galning när jag höll i kameran för att få en bild på det blodiga svärdet. Fick blod på kameran, minneskortet som givetvis satt i kortläsaren till datorn, klingan på svärdet fick fläckar för att jag inte tvättade av det på en gång och det hann börja göra ordentligt ont i tummen. Hade varit bättre att skölja av den medan adrenalinet tog bort den värsta smärtan. Varför gör jag på detta viset??

Min största inspiration:
Min största inspiration? Vet inte. Tittar mycket i fototidningar, olika repotage med kända fotografer. Denna sida med massor av bra fotografer, bilder finns precis överalt. De flesta är dock inte tagna ännu. svårt att bestämma någon speciell.

Jag fikar helst:
Kakor med mjölk.

I kameraväskan har jag alltid:
just nu, en 350d med batteripac och påtejpade mackroringar av oändligt kass kvalité och ett FD 35mm 1:3,5. En 1D med tamron 70-300, uv och polfilter. några batterier, anteckningsblock och penna, ett vitt papper och lite annat skrot.

Drömbilden är:
just nu försöker jag fota tavlan skogsrået, av John Bauer. Fast i verkligheten förstås. Måste bara hitta rätt miljö.

 
fmx
Vanligt
1 bilder
blandade bilder
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS