Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Björn Backeby
Ålder: 41 år
Bor: Gävle, Gävleborgs län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1998
Medlem sedan: 2006-02-05
Senast inloggad:

Beskrivning av mig själv med tre enkla ord:
Okontrafibulärt kvantiviburdust Mystifik...ig...!

Har jobbat som fotograf för lite olika grupper och för hårdrocksklubben Monster i Gävle.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Studio, Posering, Vilda djur, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag och min bror var ut på vår första fotocamp uppe på ett berg vid namn Räkaklitt. Vi satt och väntade på djur och solnedgången på en avsats under ett åskväder. Mygg och knott gjorde att bilderna blev grå som om dom vore fotograferade i dimma. Men sedan fick vi uppleva den vackraste solnedgången någonsin, Olika nyanser utav rött och guld kantade hela horisonten. Riktigt läckert!

Mitt sämsta fotominne:
Jag fotograferade under en månad en hel rulle med riktigt genomtänkta bilder som jag jobbade hårt för. Och sedan när jag skulle spola tillbaks rullen så hände ingenting och det visade sig att den inte hade följt med från första början så rullen var tom och bilderna var nu bara minnen... som sved och brände mig på näthinnan! Rullen stampades sönder och kastades i elden! Mer säger jag inte om det!

Min största inspiration:
Min bror...

Jag fikar helst:
När helst jag får chansen! =)

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran såklart! (Och extra batterier och ett minne)

Drömbilden är:
Inte tagen ännu!

 
Lantstället
Vanligt
2 bilder
Fineart mm
Vanligt
3 bilder
Djur & Natur
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS