Annons
Användarnamn: Anna Lindgren
Ålder: 35 år
Bor: Umeå, Västerbottens län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2006-02-05
Senast inloggad:

Jag började fotografera lite smått 05-06 då jag fick en Nikon Coolpix 4500 i present. Med den digiscopade jag fram till juli 2007 då hela min kamerautrustning blev stulen. Under digiscopingtiden lades den mesta tiden ner till skådning och kameran fick mest bara hänga med. Våren 2008 blev fotosuget väldigt stort så jag köpte en digital systemkamera. En Canon 40D tillsammans med objektivet Canon 400/5,6

Under digiscopingtiden la jag upp lite bilder här på fotosidan men sedan har jag haft ett stort uppehåll.

Nu tycker jag detta med fotografering är hur roligt som helst och försöker lära mig så mycket som möjligt. Skulle vilja lära mig ta fina naturbilder men tycker det är så himla svårt.

Jag lägger även upp mina bilder på min hemsida, www.pbase.com/annalindgren

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Vilda djur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Mitt allra bästa fotominne var uppe i Stekenjokk. Jag har länge drömt om ett perfekt fotoläge på både skärsnäppa och fjällpipare i fjällen. Helt plötsligt sommaren 2006 sprang en fjällpipare några meter ifrån mig. Snabbt, helt oförberedd monterade jag fast kameran på tubkikaren och tryckte av. Samtidigt ropade pappa att om jag vänder mig om sitter en skärsnäppa helt perfekt på en sten med fjällen i bakgrunden. Vilken skulle jag satsa på? Panik panik. Tur nog hann jag med några bilder både på fjällpiparen och skärsnäppan. Just de minutrarna glömmer jag inte på länge!

Mitt sämsta fotominne:
Mitt sämsta fotominne var nog första gången jag var i Stekenjokk. En skärsnäppa satt helt perfekt på en sten med fjällen i bakgrunden. Vilken drömbild det kunde ha blivit om inte regnet just då började ösa ner.

 
Fåglar i Sverige
Vanligt
3 bilder
Fåglar på Svalbard
Vanligt
7 bilder
Digiscopingbilder
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS