Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: axel h
Ålder: 34 år
Bor: Södermalm, Stockholms län
Kategori: Fotostuderande
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2006-02-11
Senast inloggad:

Fick låna pappas kamera till en cykeltävling 2004 där väcktes nog intresset. Min första egna kamera fick jag i höst 2005 och sedan dess har jag plåtat mer eller mindre varje dag. Går på KFG kulturama fotolinje

Ja vad mer kan sägas? Jag drömmer väl om en framtid som frilans fotograf, där jag driver mina egna projekt och gör min egen grej.Gillar svartvita, korniga, mörka och kontrastrika bilder som skildrar ,situationer, vardagsliv, människor. vågar inte påstå att gatufotografi är min grej eller att det är något jag behärskar eller fotar, jag är bara 16år och har kanske bara snöat in mig. Men det är iallafall det som känns mest aktuellt, roligt och lockande just nu.

Förebilder inom fotografi? ja jag vet inte om jag har några men i sånna fall skulle det nog bli Henri Cartier-bresson, Christer Strömholm, min pappa Jonas, och självklart Micke Berg. Det är dom som inspirerar mig och gör att jag får lust att ta bilder.

Om det är någon som orkat släpa sig igenom denna text och erbjuder någon form av jobb så tveka inte en sekund att kontakta mig!.

Skriv gärna i gästboken eller kommentera mina bilder!




sälj mig din svarta leica m4

 
Ungdomsmisär
Utställning
3 bilder
natur
Vanligt
1 bilder
rockfoto
Vanligt
0 bilder
Studio
Vanligt
0 bilder
Sport
Vanligt
0 bilder
Porträtt
Vanligt
3 bilder
Svartvitt och gatufoto
Vanligt
2 bilder
Diverse
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS