Annons
Användarnamn: mrDave
Ålder: 50 år
Bor: Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1980
Medlem sedan: 2006-03-07
Senast inloggad:

Jag har gillat fotografi sedan jag var 7 år då vi fick lära oss s/v på förskolan. Söker ärliga åsikter och en massa inspiration. Vill gärna bli ett ton bättre på porträtt

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Studio, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag fick min första kamera när jag var 7. En Nikon EM... Fotade allt som rörde sig, inne som ute. Har säkert 100 talet rullar med sv/v som det inte finns någonting överhuvud taget på :)

Mitt sämsta fotominne:
När jag skulle fota det lokala div2 laget i hockey för det årliga Julkortet. Med min nyinköpta Eos5 i högsta hugg tog man en rulle efter en träning utan att inse att jag glömt ställa om autofocusknappen på objektivet så att alla bilder blev en aning suddiga... Var väl 19 bast och ganska oerfaren men det får mig att rodna lite lätt fortfarande när jag tänker på det.

Min största inspiration:
Har ingen direkt och ensam inspirationskälla utan det innefattar alla duktiga fotografer inom alla områden... Alla bilder som är "bra" farscinerar mig i massor!

Jag fikar helst:
Kaffe och kanelbullar!

I kameraväskan har jag alltid:
Instruktionsboken :)

Drömbilden är:
När mitt första barn kommer till världen (om det nu nånsin kommer att hända...)

 
Misc
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS