Annons
Användarnamn: Puggen
Ålder: 36 år
Bor: bandhagen, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2006-03-18
Senast inloggad:

jag är en kille född 1988 som gillar att fotografera det mesta men främst järnvägar. Fick min första kamera i slutet av 2004 och fotograferar så ofta jag kan och tycker att det är mycket kul, fick precis när jag skrev detta min första egna digitala systemkamera och den tänker jag använda mycket. Nu har det dessutom gått mer än 2 år sedan jag började fota med systemkamera. Har även uppgraderat mig. Numera fotar jag med en Pentax K10D. En toppenkamera som jag bara älskar.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Svart-vitt, Vilda djur, , Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Digital efterbehandling, Produkter

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När en fiskmås dök upp precis framför linsen på min kompakta digitalkamera en svinkall vinter för några år sedan vid Stockholms strömm. Blev ett bra fotominne och en kul bild.

Mitt sämsta fotominne:
När jag skulle ut och fota ett gäng speciella tåg som skulle komma alla efter varandra. Satt och väntade och väntade tills jag efter flera timmar gav upp, När jag packat ihop och börjat gå kommer dessa fördömda tåg på rad och jag hann inte få en enda bild. Surt sa räven...

Min största inspiration:
Andra proffsiga fotografer och tidningar samt naturen i sig.

Jag fikar helst:
Med en god kopp te eller kaffe på något mysigt fik efter en lyckad fotorunda med en trevlig vän.

I kameraväskan har jag alltid:
Min Pentax Ist Dl och minst ett objektiv och en reservuppsättning laddade batterier.

Drömbilden är:
Kommer när den kommer. Varierar alltid.

 
Allmänt bilder bara
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS