Annons
Användarnamn: Loijan
Bor: Kungsbacka
Kategori: Frilansfotograf
Medlem sedan: 2006-03-21
Senast inloggad:

portfolio på www.louisherrey.smugmug.com

OM FOTO: Jag har alltid älskat att ta bilder, men på senare år har mina ansträngningar tagit en mer seriös ton; nu är det bilderna som "tar mig". Att fånga inspirerande och fängslade ögonblick är idag lika viktigt och naturligt för mig som att andas. Jag är livsnjutare och finner därför motiv i alla situationer, men med viss förkärlek till naturen. Jag är tacksam för gåvan att njuta av fotografering (hur resultatet blir är en annan fråga), för jag känner hur den hjälper mig se det vackra i livet.

OM FAMILJEN: Jag är gift sedan sexton år och har tre barn. Familjen står självfallet i livets centrum och det mesta av fritiden går till gemensamma aktiviteter - men gärna med kameran till hands :)

OM ARBETE: Jag har i yngre dagar varit aktiv inom musikindustrin. Senare bytte jag skor och utbildade mig till SO-lärare, i vilken kapacitet jag arbetade i flera år. Idag är jag skolchef för Kyrkans Utbildningsverksamhet i Sverige och Polen, en kursverksamhet med religion som huvudinriktning.

OM INTRESSEN: Jag uppskattar det mesta i livet. Förutom foto njuter jag av allt uteliv (i naturen), att läsa och skriva, att utöva musik och idrott, att resa, och alla slags familjesktiviteter.

OM TRON: Genom hela livet har tron spelat en viktig roll. Idag är jag aktiv lekman i Södertälje församling i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Reportage / Situation, Svart-vitt, Action / Äventyr, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Blommor
Vanligt
4 bilder
I himlen
Vanligt
0 bilder
Byggnader
Vanligt
0 bilder
Maskiner & Fordon
Vanligt
0 bilder
Roligt
Vanligt
0 bilder
Staden
Vanligt
1 bilder
Artister
Vanligt
1 bilder
Montage
Vanligt
1 bilder
Växtriket
Vanligt
0 bilder
Porträtt
Vanligt
0 bilder
Sport o Äventyr
Vanligt
0 bilder
Djurriket
Vanligt
1 bilder
Ljus
Vanligt
0 bilder
Skymning/gryning
Vanligt
0 bilder
Landskap
Vanligt
0 bilder
Ensamhet
Vanligt
0 bilder
Vatten
Vanligt
0 bilder
Barn
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS