Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: AKruger
Ålder: 65 år
Bor: Falun, Dalarnas län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1980
Medlem sedan: 2006-03-25
Senast inloggad:

Hej!
Jag är en Friluftsmänniska med Flugfiske och Foto i centrum. Kameran har alltid funnits med, mest för en ren dokumentering av upplevelserna ute, men intresset för den fina bilden har hela tiden funnits med. Jan Lindblad och Hans Lidman är exempel på personer som bidragit till min livssyn och utveckling.
Åren har nu gett möjligheterna till köp av bättre utrustning vilket då också gjort fotandet betydligt mer utvecklande. Digitaltekniken gör också att en amatör lite lättare kan ödsla med bilder och därmed läras sig mer.
Flugfiske och naturfotografering är två intressen som passar väldigt väl ihop, då de bägge kräver mycket tid i naturen och då skapar ett fruktsamt, ömsedidigt, beroende. Ett par, tre, turer till fjällen blir det varje år och emellanåt någon längre resa.
En bra bild för mig skall vara tekniskt så bra man kan begära från situationen och bilden skall helst förstärka eller lyfta fram någon av de iaktagelser man gör i motivet. Litet som blir stort, kan bli väldigt inspirerande och vackert, ibland!
Hemort är dalarnas residensstad, Falun.
Har numera en hemsida under utvecklande, se www.ecophoto.se

Medlem i grupperna



ANNONS