Annons
Användarnamn: Pixelmania
Bor: Örebro, Örebro län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2006-03-26
Senast inloggad:

.


Välkommen !


Tack så jättemycket för alla kommentarer på mina bilder som hjälpt till att inspirera så man utvecklas i sitt fotograferande.


När jag började fotografera för en del år sedan var bilderna från mina första framkallade rullar inte mycket att se på, fåglarna var svarta mot en ljus himmel, så lite grann hoppas jag att man lärt sig sedan dess.

Det jag tror varit viktigast för att utveckla mitt fotograferande är att få positiva/konstruktiva kommentarer på bilder samt att vara ute och fota med andra fotointresserade, man utbyter tankar och idéer, får se nya platser och motiv som ger inspiration. Att läsa fotoartiklar och titta på andras bilder är också utvecklande.


Tycker det är roligt att fota både människor, landskap, natur, djur, och stadsbilder samt lite Infra Rött.

Började plåta med en Pentax systemkamera med film. Det var mest på resor som Pentaxen användes med dia format.

Intresset för foto ökade när digitalkamerorna började få hyfsad kvalitet, för det är ju suveränt att kunna ta många bilder, se resultatet direkt, sedan kunna skicka de bästa bilderna till framkallning och förstora till +A4 format.

Sen kan man sätta upp förstoringarna som tavlor på väggarna, det blir i alla fall lite mer unikt än att köpa serieproduceraade tavlor på IKEA.


Skriv gärna en rad om du har något på ditt hjärta.

 
Mina bilder
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS