Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: turbojuicy
Ålder: 66 år
Bor: malmö, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1977
Medlem sedan: 2006-04-10
Senast inloggad:

hej! jag är en 59-årig man ungdomlig till sett och utseende! med mycket humor och positiv attityd till det mesta,uppväxt i bunkeflostrand utanför malmö! efter tonåren bosatt i bellevue, o där har jag stannat*L* i slutet av sjuttiotalet jobbade jag som jornalistfotograf i marinen! och åkte jorden runt o gjorde reklam för svenska försvaret! och vår tillhörighet i händelse av krig! sverige är ett neutralt land men på sjuttiotalet var informationen utomlands om sverige inte så utbrett! numera jobbar jag som byggnadsmålare eftersom försvaret la ner den tjänsten med fotografer utomlands! dom skulle spara pengar, hette det då! vidare kan jag väl säga om mej själv är ganska vältränad med en kropp som en tjugoåring*L* fritiden ägnar jag att fotografera allt från modeller till naturen o stan! gillar spontanitivitet i bilder, ska se så naturligt ut som möjligt, med förkärlek till vackra motiv som stimulerar ögat likaså själen! på sommrarna tillbringar jag helst varma soliga dagar på naturiststränder eftersom jag själv är naturist och älskar att sola naken utan något svettigt tyg i vägen! springer eller löptränar gör jag ofta! brukar delta i viktorialoppet på öland den 14 juni varje år! utom dom två sista åren då annat kommit emellan!




!

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Svart-vitt, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
fine art nude!
Vanligt
10 bilder
Charlotte!
Vanligt
0 bilder
Nadja modell
Vanligt
0 bilder
Mikael S. modell
Vanligt
0 bilder
Angelica L. modell
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS