Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: davidasp
Bor: Järfälla
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2006-04-29
Senast inloggad:

En bild säger mer än tusen ord, men finns inte plats för bilder. Så då får man skriva ord istället, men det blir ganska många ord för att komma upp i en bild. Minst tusen skulle en del säga, jag skulle nog påstå att yterligare ett par ord bör läggas till. Men hur som haver kommer jag nog inte komma upp i tusen ord här. Men då jag tycker det är jobbigt att skriva sådana här presentations texter, tycker jag att det vore trevligt att få använda sig av en bild istället. för jag tror inte jag kommer upp i tusen ord. Å andra sidan har jag ju massor av bilder här. Och om varje bild representerar mer än tusen ord och lite till så känns det fåfängt att försöka presentera sig här med ett par fjuttiga redundanta ord som ändå inte når upp till kraften av en bild...

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Posering, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
blankt
Vanligt
0 bilder
Medeltidsveckan
Vanligt
0 bilder
R1
Vanligt
0 bilder
annat
Vanligt
1 bilder
sommar - höst - vinter
Vanligt
1 bilder
Porträtt
Vanligt
4 bilder
På Scen
Vanligt
0 bilder
militärt & vapen
Vanligt
0 bilder
Bröllop & Bal
Vanligt
0 bilder
Eld
Vanligt
2 bilder
Sport & Fart
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS