Annons
Användarnamn: Johnny fly
Ålder: 84 år
Bor: Mörrum, Blekinge län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1990
Medlem sedan: 2006-05-14
Senast inloggad:

Bilden på min profil är tagen av mitt barnbarn Linus 9 år.


Trevligt att du tittar runt på min sida.
Jag är väldigt sparsam med att ge kommentarer på andras bilder. Anledningen är att jag känner, att jag inte har tillräcklig erfarenhet för ge andra konstruktiv kritik, när jag själv är i nybörjarstadiet. Men vem vet det kan komma fortare än man anar.

Fotograferat har jag gjort sedan tolvårsåldern när jag fick min första kamera. Sedan har intresset varit till och ifrån. Kameran har väl alltid funnits tillhands, men mestadels har det blivit på semester och utflykter. Under en liten tid på 70- talet höll jag även på med att framkalla film och göra bilder själv. När familjen utökades med barn blev det även en nytändning med kameran. Erkännas ska, att jag är lite lat av naturen, men med kamera eller bössa går det utmärkt att komma ut i naturen.

2004 köpte jag en digitalkamera. En Olympus mju 400, som fortfarande används flitigt. Det blev det senaste uppsvinget inom foto. Nu blev det enkelt att ladda upp bilder på Internet. I våras 2006 skaffade jag en digital systemkamera. En Canon 20D, som jag trivs väldigt bra med.

Jag ska också försöka börja återuppta lite av den analoga svartvita fotograferingen, och då också mörkrumsarbetet. Jag har 2006 gått med i en fotoklubb, där medlemmarna har tillgång till ett ordentligt mörkrum.

 
Svart/vitt
Vanligt
0 bilder
Motor
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
7 bilder
Macro
Vanligt
1 bilder
Blandade bilder
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS