Annons
Användarnamn: HeadBug
Ålder: 52 år
Bor: Sundbyberg, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1992
Medlem sedan: 2006-05-19
Senast inloggad:

Det här med foto har alltid fascinerat mig, lekte för många år sedan med en Canon T70 och egen framkallning/förstoring. Och nu, efter ganska många års paus känns det rätt att ta tag i fotograferandet.

Fast man inser ju att man, trots all teknik, ändå måste ha någon form av konstnärlig ådra för att ta dom där fotona som skriker WOW!. Min innerliga förhoppning är att det går att lära sig, annars är det som sagt kört - eller så får man ha tur :)

Det stora som jag vill öva upp är kompositionen, att se bilden och att när jag väl börjar knäppa kort ha en klar idé om vad det är jag försöker återge. Det är svårt, tycker jag.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Mode, Action / Äventyr, Arkitektur, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Självporträtt
Vanligt
4 bilder
Bröllopsfoto
Vanligt
2 bilder
Stadsmiljö
Vanligt
0 bilder
Porträtt
Vanligt
4 bilder
Vinter
Vanligt
0 bilder
Djur och Natur
Vanligt
0 bilder
Konsert- och teaterbilder
Vanligt
0 bilder
Gatufoto
Vanligt
0 bilder
Nybörjarfoto
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS