Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: M.Saaw
Ålder: 50 år
Bor: Göteborg, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1982
Medlem sedan: 2006-05-22
Senast inloggad:

Började fotografera med en Konica POP, en väldigt enkel liten pocketkamera. Den fick följda med över allt, på skolresa till Gotland och London.

Efter att ha glömt bort glädjen med fotografering så gick jag en kurs i mörkrumsteknik, efter denna var jag fast igen och skaffade en Nikon F90X, fotograferandet gjort åter ett intåg i mitt liv och året var 1994.

Tyvärr kom arbetslöshet och militärtjänstgöring mellan mig och fotograferandet. Framkallningen och kopierandet kostade för mycket och jag hade inte möjlighet att själv framkalla svartvit längre. Studier på högskolan gav inte heller mycket mer tid eller pengar till fotograferandet så kameran låg undan glömd ibland mina saker…

Men så 2004 köpte jag äntligen min första digitalsystemkamera en Nikon D70. Äntligen hade pris och kvalitet på kamerahusen kommit i kapp varandra.

Nu mer har jag även lyckat komplettera upp mig på objektiv och det ända jag riktigt saknar är ett bra vidvinkelobjektiv för interiörer och för att kunna komma nära mitt motiv men ändå ta t.ex. helkroppsbilder och eventuellt en bra 2x konverter till min 80-200:a.

Så nu återstår bara en sak och det är att ta mig i kragen och bygga klart på min hemsida, så jag kan presentera mina alster för världen.

Vem är jag?


Mina intressen:
Posering, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

I kameraväskan har jag alltid:
för mycket saker...

 
SAKER SOM JAG SER
Vanligt
8 bilder
 
 
ANNONS