Annons
Användarnamn: Wingtear
Ålder: 40 år
Bor: Åland, Finland
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1997
Medlem sedan: 2006-06-22
Senast inloggad:

Presentation...
kallas Ninna, övriga tekniska fakta finns ovan.

Jag har varit fotogalen så länge jag minns, men man kan nog säga att det började på allvar i högstadiet, när vi på en klassresa skulle fotografera våra upplevelser med skolans systemkameror. 1999 köpte/fick jag min första, en Minolta Dynax 404si och då var jag verkligen förlorad.

Senare har jag insett att har man en gång vant sig vid autofocus, sportfunktion och tele-objektiv så är det svårt, väldigt svårt att nöja sig med en kompaktkamera, hur digital den en är =)

Jag sålde min Sony kamera till mamma av dessa skäl, återvände till "systemkamera världen" och använder numera en Konica Minolta Dynax 5D.
Det är nog jag och mina kameraeskapader i korthet, vill du veta mer, fråga, jag berättar, kan inte riktigt vara tyst... lite ibland... kanske... =)

Vem är jag?


Mina intressen:
Nattbild, Macro, Barn, Reportage / Situation, Posering, Svart-vitt, Action / Äventyr, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Första gången jag gav mig ut på foto-äventyr med skolans stora klumpiga systemkamera på en lägerskola och insåg varför ingen kompaktkamera gjorde mig nöjd.

Mitt sämsta fotominne:
När alla stelnar till när du kommer in i rummet med systemaren runt halsen och sen spenderar kvällen med att stirra på den ifallattom du skulle kunna smyga upp den och, ve och fasa, ta ett foto på dem...

Min största inspiration:
Barn. De har så klockrena minspel, man ska bara hinna fånga dem.

I kameraväskan har jag alltid:
extra batteri-paket, laddarkablar, usb kabel, putsduk m.m.

Drömbilden är:
många och långa och svåra att fånga =)

 
Svart-vita bilder
Vanligt
4 bilder
Blandat
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS