Annons
Användarnamn: senwosret
Bor: Göteborg
Kategori: Frilansfotograf
Medlem sedan: 2006-06-25
Senast inloggad: 2023-03-18 21:35

Jobbar som journalist och har familj samt tycker bra om att skapa bilder för mej själv, sådana som inte måste säljas hela tiden. Mest tycker jag numera om större filmformat samt stillastånde saker, till exempel husmiljöer och detaljer.

Vem är jag?


Mina intressen:
Arkitektur, Digital efterbehandling, Natur

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Tidig morgon vid Mälaren när ljuset går upp i form av en stor sol som just lägger ett ljus över dimmar över just uppflugna änder....en exponering och sedan en väntan i en vecka på att få tillbaka diarullen - den satt! Efter det är allt så mycket lättare för jag vet att det KAN GÅ!

Mitt sämsta fotominne:
Första gången med en digitalkamera för några år sedan - taskig liten sökare, sladdrigt avtryck och en tonskala som fick mej att baxna, eller rättare sagt att sitta i timme efter timma och förswöka rätta till - jo, jag lärde mej kurvorna i PS på vägen....

Min största inspiration:
Att se. Just ibland kan man se nånting, det är roligt när man dessutom kanske kan komma tillbaka för att kanske ta bilden...Leta med blicken, hitta nåt som syns...

Jag fikar helst:
Hemma, om alls.

I kameraväskan har jag alltid:
Har ingen kameraväska, grejorna är för tunga, kör Hasselblad. Så jag plockar vad jag tror jag behöver och fyller fickorna med det. Tar oftast med mej rätt grejor, eller så är det att jag begränsar mej omedvetet.

Drömbilden är:
Där mina tankar och bilden sammanstrålar OCH jag ser att betraktaren förstår detsamma!

 
Stadsbilder
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS