Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 299 kr per år

Annons
Användarnamn: Börje-Naturfoto
Ålder: 78 år
Bor: Falun, Dalarnas län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1972
Medlem sedan: 2002-05-29
Senast inloggad:

Naturfotograf sedan 1972. Fotograferar allt inom
naturen. Född i Den Jämtländska fjällmiljön. För mig är naturen ett livsvilkor , jag "tappar"både tid och rum när jag fotograferar.Då "lever"jag till 100%.Ibland går min kamera varm , ibland blir det inte en enda bild , jag bara ÄR , det är härligt .Bott i Sandviken i ca: 30 år och det har blivit en hel del bilder i Gästrikeskogen. Numera bosatt i Dalarna , så nu går kameran varm i Dalarna.Biofotomedlem sedan några år(styrelsemedlem 2004,därav en hel del Norgebilder. Ä r medlem i Wildlifephotosweden.se.Vi syns i den vackra naturen , hoppas jag.Börje

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Vilda djur, , Digital efterbehandling

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt sämsta fotominne:
Dalälven,Gysinge,Vinter.Jag fotograferar isformationer och jag hör ett välbekant vingsus ovanför huvudet.En stor havsörn kommer glidnade i trädtoppshöjd.På Kameran sitter 24mm,vidvinkel.Jag har aldrig varit så nära en havsörn tidigare.Bilder??.NEJ.

Min största inspiration:
Naturen,alla årstider

Jag fikar helst:
Vid en skogsbäck

 
Maj - 2011
Vanligt
0 bilder
Vinterfåglar 2011
Vanligt
1 bilder
Flygfesten Dala-Järna 2009
Utställning
0 bilder
Flyguppvisning
Utställning
0 bilder
Trollsländefödseln
Utställning
0 bilder
Mina bilder
Vanligt
0 bilder
Vattenfall
Utställning
0 bilder
Lavskrikor
Utställning
0 bilder
Svanar
Utställning
0 bilder
Ugglor
Utställning
0 bilder
 
 
ANNONS