Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: aqua_66
Bor: Nykvarn (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2006-08-12
Senast inloggad:

Har haft ett visst intresse av foto sen jag gick i skolan, eftersom 35mm formatet drog en del pengar lades kameran på hyllan för en tid.

Efter inköpet av Canons 30D, har intresset vaknat till liv igen. Fotar ofta och gärna, har nog en hel del kvar att lära om foto, men livet är långt...


Är nog lite av en prylgalning, och tycker det är kul med bra utrustning (då är det inte utrustningens fel om bilden inte blev som man tänkt sig ivarjefall)

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, , Arkitektur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Städer
Vanligt
0 bilder
Djur
Vanligt
0 bilder
Fåglar
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
3 bilder
Arkitektur
Vanligt
0 bilder
Porträtt
Vanligt
7 bilder
Blommor
Vanligt
0 bilder
Sommar på Öland
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS