Annons
Användarnamn: Daplayer
Bor: Gävle, Gävleborgs län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1998
Medlem sedan: 2006-08-23
Senast inloggad:

Hejsan och välkommen till min sida.
Jag är en musiker/ljudtekniker som gillar bilden som utrycksmedia eftersom det har en besläktad kreativitet med att skapa musik som jag också älskar. Efter att ha pillat med div, ljudredigering i många år så har fotograferandet och bildredigerandet växt till ett stort intresse för mig. Istället för musikutrustning har pengarna lagts på fotogrejer det senaste par åren.
Målsättningen är att bli riktigt bra, även om musiken är mitt huvudsakliga område...än så länge.
Tekniskt tycker jag själv att jag har långt långt kvar men jag lever på känslan än så länge.
Utrustnigen uppgraderas så ofta det går och förhoppningsvis så går jag från semipro-skiktet till pro-skiktet vad gäller framför allt kamerahus och fler gluggar. Nikon D3 hägrar i fjärran samt en del annat godis men det får bli sen det. Har även en liten Coolpix med UV-hus som jag tar med när jag dyker.
Gillar att fota det mesta, men mina barn och djur ligger ju nära till hands så det blir ju en hel del på dom. Har dock gjort en del fotojobb hitills och det verkar bli fler och fler vilket är jättekul.
Håller på att bygga upp en fotostudio i en lokal i Gävle där jag kan ha en setup redo. Ska bli kul när det blir klart.

Tycker att Fotosidan är ett superbra forum för oss fotonördar och att lägga bilder i polerna ett bra sätt att få beröm eller kanske konstruktiv kritik som får en att tänka till eller bekräfta om man lyckats förmedla en känsla eller ett ögonblick.

Väl mött....Peter

 
Natur & Ide`foto
Vanligt
0 bilder
Småfolk
Vanligt
0 bilder
Djur
Vanligt
4 bilder
Porträtt
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS