Annons
Användarnamn: APPCON
Bor: Stockholm, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2006-08-30
Senast inloggad:

Få se nu? Det hela började nog s.a.s. på riktigt redan 1969 då jag, intresserad av bilrally, lånade en Canon FX systemkamera som blev inledningen till anskaffning av Canon Av-1 & vidare en A1:a med motor & databakstycke.

Under den analoga tiden så har jag lyckats få till kanske 10.000 bilder i pappersformat & ytterligare lika många dia-possitiv (merparten glas-ramade;-). Analog-intresset fick under en tid ge vika för familjebildande, husskaffande mm som hör till.

Så kom då digitaleran med en Casio QV100 & Olympus 4040Zoom en helt enastående pjäs tätt följd av Minolta Dimage G500 & G600. På systemsidan blev det Nikons D70 vidare till D200 & nu "slutligen" (t.v.) D300 samt D300S som torde tillgodose alla mina behov låååång tid framöver men ack vad jag bedrog mig. Det där med en D700 eller D3 på önskelistan hoppade jag över till den D4 som är mitt nuvarande instrument. Får se vad som kommer härnäst!?

Ja listan nedan ser då ut som om jag bara är en prylsamlare men jag "knäpper kort" också. Främst blir det bilder från de världsomspännande nöjesresor man unnar sig.

Ja, ja sån e jag - samlare & kort-knäppare. Men tänk ändå vad digitaltekniken med tillhörande bildbehandling har tillfört så nu stormtrivs jag igen. Kanske är det fler än jag som ibland upplever att man "saknar tid & motiven"!?

 
Diverse
Vanligt
6 bilder
Thailand
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS