Annons
Användarnamn: milliways
Ålder: 40 år
Bor: Karlshamn, Blekinge län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1998
Medlem sedan: 2006-09-06
Senast inloggad:

Jag är en konstnärlig tjej som har kameran med mig överallt och vill fånga speciella stunder, både personer föremål och djur m.m. Jag är total amatör och vill bli bättre så jag uppskattar all kritik! Jag vill även lära mig massa så det uppskattas mycket om ni skriver till mig så jag kan förbättra min förmågor.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Macro, Barn, Bröllop, Mode, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag var 10 år och fick min första kamera av mamma, en gammal Olympus. Och nu när jag till mitt eget bröllop fick köpt min första GRYMMA digitala systemkamera. En Olympys E420

Mitt sämsta fotominne:
När ja köpte min första digitalkamera. En samsung digimax A402 med 4 mega pixel som inte alls uppfyllde mina förväntningar, den kunde inta ta så bra bilder som jag hoppats på.

Min största inspiration:
Människor, djur och blommor och natur.

Jag fikar helst:
Kaffe och vaniljbulle

Drömbilden är:
På något vilt djur som man knappt aldrig ser.

ANNONS