Annons
Användarnamn: AliensAteMyBabysitter
Ålder: 36 år
Bor: Västra Frölunda, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2006-09-22
Senast inloggad:Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Studio, Svart-vitt, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag fotograferade Lenitah på Domkyrkoplan

Mitt sämsta fotominne:
När jag fotade älvsborgsbron och lyckades underexponera hela tiden eftersom jag sänkte fler bländarsteg än jag behövde (mina kameror gör gärna kvällsbilder alldeles för ljusa om man använder automatik). Och sen ett antal gånger i Foto A 2005/06 när jag trodde att jag fick bra bilder men efter framkallningen insåg att det inte alls gått bra. Båda gångerna har det varit med analoga Minolta 7000, jag har en tendens att alltid göra fel först så därför funkar digitalkameror bättre för mig.

Min största inspiration:
Att titta på andras bilder, hjärnan går igång då och börjar arbeta och tänka ut idéer

Jag fikar helst:
med kompisar och varm choklad

I kameraväskan har jag alltid:
Digital systemkamera + 5 objektiv, motljusskydd, UV, ND (fast + graduerat) + polariseringsfilter, extrabatteri, dubbelhäftande tejp, extra SD-kort, plastpåse, näsduk att torka vatten med och ibland stativ.

Drömbilden är:
Jag har ingen aning

 
Övrigt
Vanligt
1 bilder
Övriga platser
Vanligt
0 bilder
Macro
Vanligt
1 bilder
Självporträtt
Vanligt
0 bilder
Porträtt
Vanligt
2 bilder
Göteborg
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS