Annons
Användarnamn: Hedenfeldt
Bor: Ängelholm, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2006-10-04
Senast inloggad:

Jag har precis börjat fotografera, och har fastnat riktigt för det. Tycker det är en kul hobby som samtidigt är väldigt rogivande och avkopplande, perfekt när man har ett hetsigt jobb.
Har du tips och råd så kom gärna med det:)

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Svart-vitt, , Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Ja det är inte lätt men ett bra minne som man komer ihåg speciellt, en dagen efter kvällen före tog en jättehärlig vårbild vid stranden i Läjet utanför Varberg, tyvärr finns bilden inte i datorn längre.

Mitt sämsta fotominne:
När jag skulle plåta kompisens svensexa och hade ställt upp kameran på stativ och den blåste omkull, det var tack och adjö till den kameran det blev att köpa systemare ilket jag inte ångrar

Min största inspiration:
Fantasin, naturen och härliga miljöer

Jag fikar helst:
I goda vänners lag, gärna nära havet

I kameraväskan har jag alltid:
För lite batteri

Drömbilden är:
Den kommer alltid att förbli otagen, det finns alltid nya

 
Svart vitt
Vanligt
0 bilder
Kvällsbilder
Vanligt
5 bilder
Album1
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS