Annons
Användarnamn: Tombo
Ålder: 72 år
Bor: Rättvik, Dalarnas län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2006-10-25
Senast inloggad:

Jag har fotat sedan mitten på 60-talet,sprang alltid omkring och kånkade på fotoväskan,innehållet varierade som vädret ungefär,allt från Fuji,Olympus till Konica-kameror har använts samt mormors Kodak lådkamera från 1916, sedan följde ett längre uppehåll då annat stod på dagordningen (Tjejer och sånt!) Sedan började Digitalkamerorna dyka upp och intresset vaknade igen,betade väl av några men har numera fastnat för Canon 60 D tycker mest om djur(småkryp) och naturvyer som mål för kameran.Framför allt det vackra som finns på marken bland blommor och blad,och som kräver att man böjer sig ned för att finna.Är även passionerad flugfiskare och modellbyggare/flygare och singel såklart (undrar varför!).

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Barn, Vilda djur, , Action / Äventyr, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När den där förbannade gräshoppan äntligen stannade så att hann fota den, för att inte tala om alla andra småkryp som får en på språng genom gräs och buskar.

Mitt sämsta fotominne:
När man äntligen kom ut till perfekt morgonljus, och upptäcker att accen i kameran var tom, snopet värre !!

Min största inspiration:
Naturen.

Jag fikar helst:
Ute i naturen, eller i glada vänners sällskap

I kameraväskan har jag alltid:
Handboken till kameran.

Drömbilden är:
Den som jag kan sälja, så att jag kan ligga hemma på soffan och pilla mig i naveln resten av livet.

 
Smått & Gott
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS